Wordpress Services

Een mix van diensten voor het populaire content management systeem, Wordpress. Deze Wordpress-diensten zijn betrouwbaar en worden geleverd door een bedrijf dat meer dan 5 jaar ervaring heeft met het werken met Wordpress.

Wordpress integratie

Deze dienst omvat het nemen van uw bestaande website-ontwerp (kan elke vorm van statische software gebruiken) en een passend Wordpress-thema creëren. Deze dienst is populair bij bedrijven die op zoek zijn naar een passend Wordpress-thema om een bedrijfsblog te maken.

Prijs: $150.00 Eenmalig

Lees MeerBestel Wordpress integratie

Wordpress configuratie

Terwijl WordPress fantastisch is uit de doos, zijn er veel instellingen die u kunt wijzigen om uw websitespotentieel in de zoekmachines te vergroten (zoekmachineoptimalisatie). Deze service is perfect voor iemand die nieuw is bij Wordpress en graag meteen de installatie correct wil instellen zonder de beste instellingen te hoeven onderzoeken. Om van deze aanbieding te profiteren heeft u alleen een domeinnaam nodig (bijvoorbeeld mywebsite.com).

Prijs: $35.00 Eenmalig

Lees MeerBestel Wordpress configuratie

Wordpress installatie

Heeft u genoeg van het uploaden van bestanden, het maken van databases voor uw Wordpress-sites? Nu hoeft u niet met onze volledige Wordpress-installatieservice te werken. We zorgen ervoor dat Wordpress correct wordt geïnstalleerd met deze eenvoudige en betaalbare service.

Prijs: $10.00 Eenmalig

Lees MeerBestel Wordpress installatie