Domein forward/redirect.

Bij een forward (doorsturen extra domein):

1. Log in in Cpanel

2. Voer uw extra domein in bij 'Geparkeerde domeinen' als u het x3 thema binnen Cpanel gebruikt.
    Maakt u gebruik van het Paper Lantern thema vul dan uw domeinnaam in onder 'Aliassen'.

3. Ga hierna naar de knop 'Omleidingen' en selecteer het te forwarden domein uit het dropdown menu.

Alle bezoekers die nu uw nieuwe domein intikken komen uit op de site die u heeft opgegeven bij 'Omleiding beheren' of 'Omleiden'.