Let op: Volg elke stap nauwgezet, indien dit niet lukt geeft u dan in een supportticket aan met welke stap u precies problemen heeft.
N.B. Indien u een nieuw domein geregistreerd heeft kan het enkele uren duren voor het actief wordt op internet en u het kunt toevoegen als Addon domein.

Via de knop 'Addon-Domeinen =  Extra Domeinen' in Cpanel kunt u tot drie extra websites hosten binnen uw hoofdaccount.

1. registreer het gewenste domein

2. Log vervolgens in in de Cpanel van uw hoofdsite en ga naar 'Addon-domeinen' of 'Extra domeinen'

Er is nu een ftp account gecrëeerd met login voorbeelddom@hoofddomein.nl en het password wat u op heeft gegeven.

U kunt uw ftp account met de bijbehorende domeinen zien in Cpanel onder de knop 'FTP-accounts'.