Per 1 januari 2014 heeft de SIDN het verhuizen van .nl domeinen gratis gemaakt.
Omdat hierdoor nogal wat verwarring ontstond doordat er soms onmiddelijk na de verhuizing een nieuwe factuur gegenereerd werd voor de verlenging en om problemen te voorkomen met domein die eigenlijk verlengd hadden moeten worden op de dag dat ze verhuisd werden hebben we besloten onmiddelijk alle domeinen een jaar te verlengen bij de verhuizing.

U betaalt bij het verhuizen van een .nl domein naar InVision Hosting niet voor de verhuizing maar voor een jaar registratie die wordt toegevoegd aan de periode dat uw domein nog geldig was.
Hiermee bent u beter af dan de situatie van voor 1 januari 2014 waar voor een verhuizing betaald moest worden en de registratieperiode die mogelijk nog op het domein aanwezig was verviel.